Förändringsledning

VAD VI GÖR
Tillsammans med våra kunder identifierar vi deras strukturella, kulturella och strategiska förbättringsmöjligheter. Dessa bearbetas, prioriteras, förankras och integreras i verksamhetens nya eller befintliga utvecklingsplaner.

Syftet med allt vi gör är att öka effektiviteten och förbättra våra kunders resultat – vi kallar det Business Improvements.

SYSTEMATISK PROBLEMLÖSNING
Vår erfarenhet är att alla organisationer brottas med olika typer av utmaningar eller problem. I över trettio års tid har vi framgångsrikt arbetat med problemlösning och brinner för att tillsammans med våra kunder finna nya lösningar på deras problem och utmaningar.

UPPDRAG
Förutom att vi leder större förändringsprojekt gör vi även mindre punktinsatser. Dessa kan handla om allt från att identifiera nya förbättringsmöjligheter, ta fram effektfulla mål och strategier till att coacha ledare och team att nå ända fram.

Våra förändringsledare, konsulter och experter bidrar med sina kompetenser, metoder och verktyg under hela förbättringsresan inklusive, den för framgång så avgörande, implementeringsfasen.

RESULTAT? GARANTERAT!
Våra uppdrag inleds ibland med ett förutsättningslöst möte eller en gratis inspirationsföreläsning. Kontakta oss så berättar vi gärna mer hur vi hjälper er att förbättra resultaten.

Business Learning – Utbildningar

Kunskap är grunden till framgång. Genom våra utbildningar får ledarna och medarbetarna rätt kompetens för att driva utveckling.
Läs mer om våra olika utbildningsprogram

Business Inspiration – Föreläsningar

Ett framgångsrikt förbättringsarbete bygger på engagerade medarbetare. Vi erbjuder inspirationsföreläsningar för ledare, medarbetare och team.
Läs mer om inspirationsföreläsningar och våra olika teman

CUSTOMER SATISFACTION, AS WE SEE IT
”It’s not enough anymore to merely satisfy the customer; customers must be ”delighted” – surprised by having their needs not just met but exceeded”
Kontakt? Fyll i eller ring 08-32 02 00