Kunduttalanden – vad kunderna säger om oss

”Under femton års tid har jag anlitat Stefan Görwik ett tiotal gånger för olika utbildningar för ledningsgrupper och medarbetare. Vid varje gång har Stefan gett oss nya perspektiv och värdefulla lärdomar som vi kunnat omsätta i praktiken”

Peter Csaba
Head of Service Delivery, Ericsson

”Hur får vi alla medarbetare att förstå varför vi måste förändra? Svaret blev Stefan Görwik, konsult och förändringsexpert, som kombinerar teori med praktiska övningar och som sätter människan i centrum. Alla i företagsledningen hade hört honom föreläsa och testat hans teamövningar. Detta ska alla medarbetare få uppleva, utbrister VD:n.”

Ur ABB’s bok “Växa med förändring” om T-50 projektet

”Vi använder Stefan som föreläsare och coach. Han ger alltid 100 % och motiverar både chefer och medarbetare på ett upplyftande sätt. Stefan skapar positiva resultat därför rekommenderar jag honom gärna”

Anders Tholerud
Personalchef, Scania

”Vi satt allihopa trollbundna i åtta timmar! Många aha-upplevelser och många tankeställare. Ett mycket ”målande” seminarium som varvades bra med föreläsning och övningar”

Monika Högberg
Astra Zeneca

”Med sitt entusiasmerande och omväxlande sätt ger Stefan åhörarna en positiv kick. Han är en sann motivatör som driver på – man blir inspirerad att direkt omsätta idéer och projekt till handling och resultat”

Mats Jentzen
Sales director, Dell

”TACK Stefan för en rolig, fartfylld och givande eftermiddag! Alla vi 100 personer som lyssnade på dig fick många goa skratt, men också något att tänka på och ta med oss hem. Som någon sa till mig efteråt:
-‘En sån kille med sånt ös skulle vi behöva på kontoret då och då för att rycka upp oss och skapa lite dj…anamma!’”

Birgitta Hultengren
AFRY

”Liselotte, tack för att du kom till vår konferens! Du gav oss insikter och energi och jag är övertygad om att vi kommer våga ta steget utanför komfortzonen”

Mia Forssell
Marketing Manager, Bonnier Tidskrifter

”Stefan Görwik har föreläsningar som får både ledare och medarbetare att tänka till. Man tar med sig mycket lärande och förståelse av olika beteenden. Jag har anlitat Stefan flera gånger både som föreläsare och coach och vi har haft mycket hjälp av hans engagemang. Jag tvekar inte anlita honom igen”

Eva Sjöstedt-Kairento
Enhetschef ASIH Bromma
Brommageriatriken

”Liselotte, kom till oss på Skanska för att föreläsa om Mod, Beslutsamhet och Handlingskraft. Hon har med hjälp av fantastisk pedagogik, personlighet och inlevelse ingjutit detta mantra i oss deltagare. Vi känner oss modiga nog att ta beslut och skrida till handling. Vi kan påverka, alla är viktiga, vi väljer den positiva spiralen framöver. Med varmaste rekommendationer! Tack Liselotte!”

Emma Löfgren
Projektchef Skanska Sverige AB

”Detta är det bästa seminariet jag varit på. Och Stefan Görwik är den mest engagerande och medryckande seminarieledaren jag haft”

Lars-Göran Andersson
Folksam

”Stefan Görwik är en mycket engagerad och kunnig föreläsare som med värdefulla upplevelser förmedlade insikt och entusiasm. Han levererade precis det vi efterfrågade”

Anders Bergqvist
Avdelningschef, Vattenfall Power Consultant

”Jag anlitade Liselotte som coach för ett antal uppsatta personliga mål under år 2009. Hon arbetar strukturerat med coachmetoder för att ringa in mål och arbeta effektivt mot dem. Liselotte har mycket hög integritet och empatisk förmåga samt är mycket professionell. Stöttande, uppmuntrande och med erfarenhet kan Liselotte komma med input på problem med andra vinklingar” 

Camilla Ekstedt
Bid Manager, IBM

”Efter ett fantastiskt och inspirerande föredrag med Stefan Görwik i ämnet arbetsglädje blev resten av konferensen helt otroligt rolig och en oförglömlig fortsättning i stor gemenskap”

Monica Lindsten Rooslien
Personalchef, Océ Svenska

”Liselotte var engagerande och kunde verkligen läsa av deltagarna på kursen och anpassa upplägget, så att det passade individerna perfekt”

Tove Ladberg,
Distrikts- och medlemsstödsutvecklare, Unga Forskare

”Stefan är en dynamisk utbildare som på ett pedagogiskt sätt coachar våra medarbetare både i Sverige och internationellt. Vårt samarbete har pågått i fyra års tid och vi är mycket nöjda med den utveckling han skapar”

Arto Pitkäniemi
Director Human Resources, Atlet

”Stefan, jag vill tacka dig för att du under dagens förmiddagspass fick mig på banan igen och fick mig att känna glädje i jobbet igen. Det känns som att jag hittade tillbaka till något jag tappat bort”

Anette Karlsson
Enhetschef, Mariestads kommun

”En oerhörd kick för självkänslan! Att se att mina gränser ligger långt bortom vad jag kunnat drömma om. Det känns som om jag fått en ny dimension i livet. Har inte mått så här bra sen lång tid tillbaka. Helt fantastiskt!”

Lena Rubin
Folksam

”Stefan, det går knappt att uttrycka i ord vad jag känner och tycker om din föreläsning – den var fenomenal. Du är fantastisk som kan fängsla en så stor publik i så många timmar – och ensam. Du gör sannerligen skäl för att kallas en av landets bästa föreläsare. Du har verkligen hjälpt både mig och mina kollegor på många sätt – tack”

Margareta Kurki
Enhetschef, Huddinge Kommun

”Having worked with Liselotte Görwik in a multitude of Leadership Team team-building sessions I, as a customer to Liselotte , am impressed by the way she practices her theoretical skills in pragmatic, subtle and efficient way.
Liselotte reaches out to the audience in a personal way still with respect for the integrity of both parties. Without being provocative she puts the finger on the sweet spot of the issue, making things painfully obvious still not intimidating.
Liselotte’s social skills builds bridges immediately and my teams have all felt comfortable and secure in her presence. I am looking forward to the next occasion where I can collaborate with Liselotte.”

Peter Csaba
Head of Service Delivery, Ericsson