Om oss

VAD VI GÖR
Vi hjälper organisationer att identifiera deras strukturella, kulturella och strategiska förbättringsmöjligheter. Dessa bearbetas, prioriteras och förankras inom berörda delar av verksamheten. Förbättringarna implementeras i ett nära samarbete med organisationens ledare och medarbetare.

Business Improvements Model

VÅRT SYFTE
Syftet med allt vi gör är att öka effektiviteten och förbättra våra kunders resultat – vi kallar det Business Improvements.

VÅRA KOMPETENSER
Våra konsulter har en bred och gedigen erfarenhet inom följande områden:
Förändringsledning, strukturell-, kulturell- och strategisk utveckling. Analyser, kommunikation, förbättringskunskap och problemlösning. Ledarskap-, grupp- och medarbetarskapsutveckling, visioner och mål.

VARFÖR ANLITAR KUNDERNA OSS?
Därför att vi skapar mätbara förbättringar och erbjuder effektfulla metoder som hjälper dem att nå sina mål. Vi ser oss som experter på systematisk problemlösning och brinner för att tillsammans med våra kunder hitta lösningar till deras viktigaste utmaningar.

MER OM BUSINESS IMPROVEMENTS
Vi arbetar utifrån en gemensam plattform men alla konsulter har egna företag med alla dess fördelar. Under våren 2023 kommer vi att bredda vår kompetens med nya konsulter. På grund av pandemin så har nätverkets aktiviteter varit begränsade.

VI SÖKER FLER KONSULTER TILL VÅRT NÄTVERK
Arbetar du med förändringsledning eller brinner du för att få ledare och medarbetare att utvecklas? Då är du välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi nätverkar. Vi tror på tesen; att vi alltid är starkare tillsammans. Välkommen!

“Under femton års tid har jag anlitat Stefan Görwik ett tiotal gånger för olika utbildningar för ledningsgrupper och medarbetare. Vid varje gång har Stefan gett oss nya perspektiv och värdefulla lärdomar som vi kunnat omsätta i praktiken”

Peter Csaba, Head of Service Delivery, Ericsson