Om oss

VÅRT SYFTE
Syftet med allt vi gör är att öka effektiviteten och förbättra våra kunders resultat – vi kallar det Business Improvements.

HUR VI ARBETAR
Vi levererar mätbara förbättringar som hjälper våra kunder att nå sina mål. I över trettio års tid har vi även arbetat med systematisk problemlösning och vi brinner för att tillsammans med kunderna hitta lösningar till deras prioriterade problem och utmaningar.

VÅRA KOMPETENSER
Våra konsulter har en bred och gedigen erfarenhet och här är några av deras kompetensområden: Förändringsledning, strukturell-, kulturell- och strategisk utveckling, analyser, kommunikation, förbättringskunskap, problemlösning, ledarskap-, medarbetarskap- och grupputveckling.

OM VÅRA KONSULTER
Våra konsulter är handplockade utifrån sin kompetens, drivkraft och genuina affärsfokus. Personliga, engagerade och resultatfokuserade är ord som våra kunder ofta lyfter fram som de mest kännetecknande för oss. Alla konsulter i nätverket är entreprenörer och egna företagare men vi utgår ifrån en gemensam plattform.

OM BUSINESS IMPROVEMENTS
Vi driver Business Improvements utifrån respekt, psykologisk trygghet, tillit och delaktighet. Dessa grundprinciper gäller både i uppdrag med kunder och inom vårt konsultnätverk. Vi verkar genom demokratiska rådsmöten utan ledningsgrupp eller formella chefer. Business Improvements varande bygger på tesen ”när vi samarbetar är vi mycket starkare”.

VI VILL UTVECKLA VÅRT KONSULTNÄTVERK
Arbetar du med någon form av förändringsledning eller brinner du för att utbilda och inspirera ledare och medarbetare, samtidigt som du är nyfiken på att utveckla nya samarbeten med andra konsulter? Om det stämmer in på dig, kontakta gärna oss så berättar vi mer om hur vi nätverkar. Välkommen!